IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

El fan fora de la feina pel coronavirus i tres dies després guanya un sou per a tota la vida a Austràlia

És la història d'un ciutadà australià que de la nit al dia va convertir-se en multimilionari

Loteria australiana 'Set the life'
La compra d'un cotxe serà la primera inversió d'aquest jove australià | The Lott

La crisi del coronavirus està deixant a milions de famílies de tot el món en una complicada situació econòmica. La paralització d'alguns sectors i la caiguda en picat del consum ha propiciat una destrucció d'ocupació sense precedents.

Però entre tanta tragèdia, ens arriben casos insòlits de persones que veuen com la sort els somriu per pal·liar els efectes de la dura crisi econòmica que pateixen en primera persona. És el cas d'un jove ciutadà australià: la seva situació ha canviat en qüestió d'hores després de ser premiat amb un milionari premi de loteria.

El guanyador, un australià de vint anys 

L'afortunat, que vol romandre en l'anonimat, té tan sols vint anys, però ja compta amb una família a la qual ha d'alimentar. La crisi econòmica provocada pel coronavirus es va emportar la seva ocupació, deixant-li sense cap ingrés de dur a casa per la seva dona i el seu nadó acabat de néixer.

La preocupació de la família era molt gran davant la incertesa de l'evolució d'aquesta crisi sanitària i econòmica. No obstant això, poc després de ser acomiadat, l'home va rebre una notícia que canviarà la situació de la seva família per a tota la vida.

Tres milions d'euros

El protagonista d'aquesta història i la seva dona són aficionats als jocs de l'atzar. A més de participar en algun que altre rasca instantani, participaven amb freqüència en 'Set for Life', un dels jocs més populars entre els aficionats a la loteria a Austràlia.

El premi gros d'aquest joc ascendeix als 20.000 dòlars australians al mes durant 20 anys. Això vol dir que el guanyador, al llarg de dues dècades, cobrarà un total de 4.800.000 dòlars, l'equivalent a uns 3 milions d'euros.

El jove va comprar el bitllet d'aquesta espècie de Bonoloto australiana a través de la pàgina web oficial, que va informar el premi de la nit al dia. En qüestió d'hores la família havia passat de no tenir ingressos a convertir-se en milionari.

«No vam dormir res. Vam estar desperts tota la nit veient la televisió i parlant del que farem en el futur amb aquests diners. Saber que la resta de la teva vida no et faltarà mai diners és un sentiment meravellós», assegura l'agraciat d'aquest milionari premi.


Comentaris

envia el comentari