INVITACIÓ:

🦠 Et convidem al nou grup oficial de Facebook de CatalunyaDiari amb seguiment especial del Coronavirus a Catalunya. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

ÚLTIMA HORA

🔴 El govern espanyol podria allargar l'estat d'alarma fins al 10 de maig

Es filtra fins quan podria allargar-se l'Estat d'Alarma

Aquesta es podria prorrogar més del que pensem
El confinament causat pel coronavirus es podria allargar | Catalunya Diari

 

La crisi del coronavirus ha comportat que el govern espanyol hagi hagut de prendre mesures dràstiques per lluitar contra la propagació del virus, entre elles hi ha l'Estat d'Alarma que tot just s'ha prorrogat 15 dies més, és a dir, que durarà fins a l'11 d'abril.

 

Una data però que pot variar segons quina sigui l'evolució que segueixi la pandèmia durant aquests pròxims quinze dies. Una informació que no s'obtindrà fins al pròxim mes, al voltant del 7-8 d'abril es podrien conèixer les dades definitives sobre si els resultats del confinament han estat exitosos, segons s'ha donat a conèixer en mitjans com 'Ok Diario'.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El confinament es podria tornar a allargar

Si les xifres obtingudes mostren uns resultats favorables, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, podria plantejar al Congrés dels Diputats ampliar, novament, la pròrroga de l'Estat d'Alarma per tal d'evitar que es produeixi una segona onada de contagis al país. Així doncs, la quarantena es podria allargar fins al 27 d'abril per tal d'evitar que es produeixin nous casos.

 

No obstant això, es tracta de dades que no són oficials sinó que formen part d'un pla previsor davant la greu situació que s'està vivint. Per tant, que aquesta pròrroga s'aprovi o no depèn de les xifres que s'obtinguin durant aquests 15 dies.

Més notícies de la categoria Coronavirus