IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'El Foraster' torna a TV3 amb la versió «confinament»: Quim Masferrer ensenya casa seva

Va tractar-se d'un programa criticat i aplaudit a parts iguals

Quim Masferrer
Quim Masferrer ha ensenyat casa seva en un vídeo molt divertit parodiant 'El Foraster' | Instagram (@quimmasferrer_oficial)

En temps de confinament, no només els ciutadans estem tenint alguns inconvenients per treballar: teletreball, feina presencial però amb moltes mesures de seguretat... Les televisions també estan tenint problemes per a realitzar tots els programes amb normalitat. És per això que, algunes d'elles, estan reinventant la seva graella de programació per a poder adaptar-se a aquests canvis en els seus programes de sempre. 

Un dels exemples més clars va ser el programa que va emetre TV3 el passat divendres després del 'TN Vespre': 'TV3 Confinada'. Es tracta d'un programa d'humor per a reflectir com s'estarien gravant alguns dels programes més famosos de la cadena catalana si ho haguessin de fer des de casa teletreballant. Alguns dels que van col·laborar van ser Jordi Basté amb el 'No Pot Ser', Cristina Puig pel 'FAQs', o Xavier Grasset amb el 'Més 324'. 

Quim Masferrer, els dels més victorejats

Doncs, segons sembla, un dels gags que més va agradar als espectadors va ser el que va protagonitzar Quim Masferrer, amb una paròdia del seu programa 'El Foraster'. Amb només un vídeo d'uns 3 minuts, el presentador va imitar com hagués estat un dels seus programes, però des de dintre de casa seva

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Amb l'ajuda humorística de Rodolfo Camerino, qui fa el paper de realitzador — des de casa seva també —, Quim Masferrer va imitar parts d''El Foraster' com la presentació del programa — «Gent de casa meva, sou molt bona gent!» —, la interacció amb el públic — la seva parella i filla —, i afegint algun toc dramàtic, com per exemple, que ningú volia parlar amb ell i es trobava sol. 

Moltes crítiques pel format del programa

Encara que el programa va tenir una bona rebuda, sembla que ha rebut moltes crítiques. Tenint en compte que TV3 sembla que hauria anunciat el programa com un documental, molta gent s'esperava un resultat molt diferent del que es va presentar i en va quedar decebuda. Tot i això, la cadena catalana va registrar un 18.8% de quota, amb 538.000 espectadors, el que demostra que tan malament no va estar.


Comentaris

envia el comentari