La foto que triomfa enmig de la crisi del coronavirus a Catalunya

La imatge s'ha escampat per Twitter sense deixar ningú indiferent

Un efectiu de la UME desinfectant l'Aeroport del Prat el 19 de març de 2020
La imatge s'ha escampat per Twitter sense deixar ningú indiferent | Catalunya Diari

Una imatge val més que mil paraules i aquest dimecres la instantània d'un mosso i una sanitària acapara totes les atencions a Catalunya. El fotògraf ha captat una tendra abraçada entre els dos professionals, que ben aviat s'escampava per Twitter sense deixar indiferent ningú.

En plena lluita contra la pandèmia del coronavirus que està causant estralls al país, els cossos policials i el personal sanitari són dos dels grups de risc que estan al peu del canó treballant per mantenir el confinament, l'un, i vetllant per la salut dels ciutadans, l'altra. Ara bé, una foto en un principi emotiva pel moment d'estima que se'n desprèn, ha generat tota mena de reaccions. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els usuaris diuen la seva

La foto ha donat lloc a diferents interpretacions i hi ha qui s'ha atrevit a valorar la inadequació de l'acostament físic entre els protagonistes davant l'actual situació de crisi sanitària i les mesures de seguretat que cal prendre per no contagiar-se. Hi ha qui creu que són parella i, per tant, no els caldria la distància, que segurament a casa no practiquen. I més d'un usuari d'Igualada assenyala que són germans. En qualsevol cas, la imatge passarà a la història.


Comentaris

envia el comentari