IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El detall que alguns han aconseguit veure en la foto més popular d'Ana Rosa

Les xarxes socials s'han omplert de comentaris

Ana Rosa Quintana ha introduït un canvi en el seu vestuari| Telecinco

Des que va començar la crisi del coronavirus,Ana Rosa Quintana no deixa de ser notícia. Primer van ser les crítiques pels rumors de què s'ha fet ressò en el seu espai de Telecinco, 'El programa d'AR', que després ha hagut de desmentir; i segon, perquè la seva rival dels matins, Susanna Griso, està cada vegada més a prop de guanyar-la com a líder amb 'Espejo Público'.

Ahir va tornar a guanyar protagonisme per un canvi que ha introduït en el seu vestuari. En concret, va lluir un llaç negre en la seva brusa. D'aquesta manera, amb aquest accessori va mostrar el seu dol per totes les persones que han mort pel Covid-19 i també optava per donar suport a la petició de Pablo Casado, el íder del PP, que es decreti dol nacional per aquestes persones que han perdut la vida.

Aquest gest de Quintana, que no va estar vist en cap altre professional de la televisió, ha suscitat un gran enrenou en xarxes socials.

Les crítiques

Així, d'una banda, hi ha els internautes que donen suport total tant la presentadora com a Casado per aquesta mesura. I ho han manifestat amb missatges com ara «Gràcies per portar un llaç en senyal de dol. Per fi, algú s'atreveix» o «A Ana Rosa la fa digna portar el llaç negre a la solapa».

D'altra banda, estan els qui consideren que el gest de la presentadora es deu simplement al fet que el que vol és deixar clar el seu suport a Casado o al fet que amb això pretén 'tapar' els malentesos i la manera de tractar la crisi que ha tingut.

Els que opinen així han fet servir les xarxes per exposar comentaris com ara «Ana Rosa victimitzant-se i dient que han intentat desacreditar el programa. No, filla. Et desacredites tu sola perquè no fas periodisme, fas propaganda» o «Ana Rosa segueix amb les seves mentides, però no passa res que s'ha posat un llaç negre i ja està».

Caldrà esperar per veure si Quintana decideix respondre al seu programa a les crítiques rebudes i explica per què ara s'ha posat el llaç.


Comentaris

envia el comentari