La foto de Tamara Gorro que commou: «El coronavirus m'ha trencat»

La 'influencer' pateix les conseqüències de la pandèmia a la família

La 'influencer' pateix les conseqüències de la pandèmia a la família| Cedida

Tamara Gorro no travessa per un bon moment. No pot compartir el confinament amb el seu marit, Ezequiel Garay, després que aquest donés positiu en coronavirus. Des que es coneixia la notícia, el futbolista del València s'ha activat més que mai a les xarxes socials per informar del seu estat als seguidors.

Garay es troba bé, però Tamara Gorro el trobo massa a faltar. La 'influencer' mou masses a Instagram i explica i expressa tot el que viu i sent diàriament amb la seva 'família virtual'. Aquesta vegada, com no podia ser d'altra manera, l'ex concursant de 'Supervivientes' ha volgut transmetre la gran falta que li fa Ezequiel, en una mostra més del gran amor que es té la parella i que mostra sempre públicament.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La foto que commou 

«Junts en la distància (Eze porta mascareta per recomanació mèdica)», ha escrit Tamara Gorro sota una foto que ha trencat més d'un cor, on apareixen fent-se un petó a través d'un vidre i amb les mans en un intent de contacte, que tenen prohibit. 

Com era d'esperar, la foto ha commogut tots els seguidors de Gorro, que han reaccionat, com sempre, amb centenars de missatges d'ànims i suports a la parella davant d'aquests moments durs: «Tot anirà bé», «Ànims i molta força» o «Tot passarà aviat», són algunes de les respostes que ha rebut la 'influencer' a la publicació, que ja compta amb més de 170.000 'likes'.

La romàntica resposta de Garay

Garay no ha pogut resistir-se tampoc a respondre a la publicació de la seva dona, amb un romàntic missatge: «Gràcies, preciosa meva, t'estimo». El futbolista ha compartit a més la mateixa instantània al seu Instagram amb un missatge d'agraïment a Tamara Gorro: «Ella sempre amb mi, passi el que passi... T'estimo molt amor meu. Gràcies». 

I ella també l'ha volgut respondre: «Recorda, amor: en la salut i en la malaltia. Sempre estaré al teu costat». Un exemple d'amor com a lluita contra el temut coronavirus.


Comentaris

envia el comentari