ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

La foto de Chenoa enmig de la pandèmia que ha deixat tots els fans bocabadats

Ha estat la mateixa cantant qui ha compartit la imatge a les xarxes socials

Chenoa en una promoció
La cantant ha compartit la imatge a través del seu compte d'Instagram | GTRES

La ràpida propagació del coronavirus està causant certa psicosi entre la població i, fins i tot, s'han pogut veure escenes del tot inusuals com la que va protagonitzar Chenoa amb la premsa. La cantant va obligar-los a dirigir-se a més d'un metre d'ella abans de decretar-se l'estat d'alarma.

L''extriunfito' ha confessat sentir una gran preocupació pel virus i està adoptant totes les mesures d'higiene necessàries per evitar que res pugui cancel·lar la seva boda. Unes mesures que ha compartit amb els seus seguidors a través d'una publicació a lesxarxes socials.

Així va Chenoa a fer la compra

La cantant no ha dubtat en fotografiar-se anant a fer la compra, en el que sembla ser una farmàcia. Chenoa està molt conscienciada amb el confinament i va ser una de les primeres a avisar a la societat de prendre totes les mesures d'higiene necessàries per evitar la propagació del virus quelcom que ella també fa.

«Ànima i molta força. Aneu a comprar el just, en horaris que no perjudiquin les persones grans i ràpidament. Protegits i cuidant als altres a un metre» ha comentat la cantant tot recordant la distància que s'ha de mantenir entre les persones. Encara queda molt per la boda de Chenoa però tots els plans de futur s'han quedat a l'aire igual que els de la resta de persones, ja que a hores d'ara es desconeix quan tornarà tot a la normalitat.


Comentaris

envia el comentari