Francisco Javier, de 38 anys, segon Guàrdia Civil mort a Espanya per coronavirus

L'agent, pare d'un nen de 10 anys, feia dies que estava en quarantena i ha mort aquest matí a urgències

Guàrdia Civil
L'agent Francisco Javier, destinat a Ciudad Real, ha mort a causa del coronavirus.  | Catalunya Diari

Dol al cos de Guàrdia Civil. Francisco Javier, agent del cos de només 38 anys, ha mort aquest divendres, 20 de març, per coronavirus a Ciudad Real. Es tracta del segon agent del cos mort per aquest virus i, segons relata El Español, feia dies que estava en quarantena. Finalment, aquest divendres el seu estat de salut ha empitjorat ostensiblement i ha acabat morint a urgències. 

Francisco Javier Collado Rivas estava destinat a la presó d'Herrera de la Mancha, a Ciudad Real, i duia a terme tasques relacionades amb la seguretat del recinte i amb la conducció de presos en cas que aquests fossin traslladats a altres centres penitenciaris. L'agent també deixa un fill de només 10 anys i una esposa. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El primer membre de la Guàrdia Civil que va morir per coronavirus tenia 37 anys

La notícia arriba 24 hores després de la mort del primer agent del cos pel virus, Pedro Almeda, de 37 anys. El coronavirus, per tant, continua avançant de manera preocupant a l'Estat espanyol i, amb la majoria de persones confinades a casa, els qui ho pateixen més són els que es troben lluitant en primera línia.

El primer cas va ser Pedro Alameda, qui com a membre de la Guàrdia Civil, també formava part de la Junta Directiva Provincial de la delegació de Madrid de l'Associació Unificada de Guàrdies Civils. El dimecres la mateixa entitat no va dubtar en retre homenatge al seu company, a qui asseguren era un «exemple de vida, actitud i defensa». «Va lluitar fins al darrer dels seus dies per treballar en allò que més li agradava: ser Guàrdia Civil».

Per al moment, arreu d'Espanya hi ha comptabilitzats aproximadament uns 20.410 casos, i ja són més de mil les persones que han mort per aquest virus que segueix afectant incessablement a la població.


Comentaris

envia el comentari