La Fundació La Caixa oferirà atenció psicològica gratuïta al personal sanitari

S'espera que unes 1.000 persones l'utilitzin diàriament

Centre corporatiu CaixaBank Catalunya
La Fundació La Caixa oferirà un servei d'atenció psicològica completament gratuït | CaixaBank

La Fundació La Caixa ha posat en marxa un servei d'assistència psicològica per atendre el personal sanitari que lluita contra el coronavirus. Es tracta d'una plataforma online d'atenció i seguiment psicològic, en col·laboració amb el ministeri de Sanitat i que en una primera fase prestarà la Fundació Galatea.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un servei completament gratuït

L'objectiu és donar resposta a les preocupacions i pors del personal sanitari, «que es manifesten en estrès, ansietat i, fins i tot, depressió». El servei s'ofereix per videoconferència o telefònicament, amb sessions d'entre 20 i 30 minuts.

L'accés és gratuït i amb un horari d'atenció de 9 a 22.00 hores, els set dies de la setmana. En una primera fase de desenvolupament s'espera atendre unes 1.000 trucades diàries d'arreu de l'Estat.

La Fundació La Caixa vol reconèixer la feina dels sanitaris

El president de la Fundació La Caixa, Isidre Fainé, ha explicat que amb el servei es vol donar suport als «àngels anònims que s'estan deixant la pell en la primera línia d'intervenció per lluitar contra la malaltia».

Ha afegit que l'objectiu és «fer més suportable en la mesura del possible, la imprescindible i inestimable tasca que estan duent a terme en una situació tan delicada com l'actual».


Comentaris

envia el comentari