La funerària d'Igualada recomana donar el condol per telèfon o internet pel coronavirus

També queda limitat l'aforament en les cerimònies

Un treballador de Tailàndia desinfectant una sala de reunions el 10 de març de 2020
Igualada suma la meitat dels morts a Catalunya amb 3 | Catalunya Diari

Després que la situació hagi empitjorat en les darreres hores, amb la confirmació de tres morts a la població, la funerària d'Igualada ha recomanat que les mostres de condol cap a familiars i amics de persones mortes a la zona es donin per telèfon o internet. L'objectiu es evitar que es produeixin nous contagis per coronavirus. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Així, els serveis funeraris de l'Anoia han emès un comunicat on demanen a les persones amb infeccions respiratòries o provinents de zones de risc que evitin anar a les seves instal·lacions. Per la resta de gent, recomanen que en cas de donar el condol es faci de manera «breu». El tanatori ha limitat l'aforament a les cerimònies del seu oratori a un terç, insistint que no només vagin els familiars més propers.  

Igualada, el focus més preocupant de Catalunya

La situació a la capital de l'Anoia preocupa especialment al departament de Salut. A més de les 3 morts, són ja 49 les persones que s'han infectat, d'elles 33 sanitaris, en una població d'uns 40.000 habitants. L'alcalde, Marc Castells, confirmava la cancel·lació d'un gran nombre d'activitats als municipis i la restricció de visites a l'hospital i les residències. 250 persones es troben aïllades de forma preventiva per haver estat en contacte amb algun contagiat. 


Comentaris

envia el comentari