El gest de Pilar Rubio i Sergio Ramos en plena pandèmia que ha indignat

La publicació del matrimoni a Instagram ha provocat que molts dels seus seguidors els critiquin

L'empresa catalana s'ha encarregat de tots es detalls del gran esdeveniment
Pilar Rubio i Sergio Ramos  | Cedida

Pilar Rubio i Sergio Ramos estan passant la quarantena a casa seva, a Madrid, al costat dels seus tres fills, Sergio, Marco i Alejandro. El mediàtic matrimoni ha estat ensenyant als seus seguidors la seva rutina diària a les xarxes socials, oferint idees per a passar l'estona amb els nens durant el llarg confinament des que es va decretar l'estat d'alarma pel coronavirus.

La parella, veient la situació del país, ha decidit donar material als hospitals amb la finalitat de pal·liar la manca, tot i que la foto que han publicat a Instagram sobre aquesta iniciativa ha aixecat polseguera entre els seus seguidors.

Així resava el post de Pilar Rubio en la coneguda xarxa social: «Aquest partit el guanyem entre tots. Uneix-te a la crida d'UNICEF per a aconseguir més tests, guants i màscares per al personal sanitari. Envia un SMS amb la paraula UNICEF al 28028 i actua! (Més info: enllaç en la bio i aquesta nit a 'El Hormiguero'», escrivia la col·laboradora de televisió.

Una allau de crítiques 

A més, Pilar Rubio ha compartit una imatge on es mostra el que han aportat per a aquesta causa. Es tracta de 15.000 kits de detecció del coronavirus, 1.000 equips de protecció individual i 264.571 màscares respiratòries. Uns productes que ajudaran a tots els sanitaris a protegir-se contra aquest virus.

Als seus fans no els ha fet molta gràcia que hagin fet pública aquesta aportació. Han estat nombroses les crítiques que han rebut per haver donat la notícia d'aquesta forma. Comentaris com «ja es poden posar la medalleta, amb la milionada que cobra el teu marit faltaria menys que ajudéssiu o col·laboréssiu vosaltres que no heu perdut el sou ni sou autònoms... que possibilitats en teniu de sobres», deien alguns dels missatges de seguidors indignats.


Comentaris

envia el comentari