Colpidora història d’un metge italià a l’UCI amb coronavirus: «Em va destrossar la vida»

«El vaig subestimar, igual que molts altres»

Gianni Zampino, metge italià ingressat a l'UCI per coronavirus, març de 2020
Gianni Zampino, metge italià ingressat a l'UCI per coronavirus | Twitter

En aquests dies es comparteixen molts missatges a les xarxes socials mostrant sentiments i punts de vista sobre la pandèmia de coronavirus que està assolant tothom. Sobretot Espanya i Itàlia, països que estan entre els més afectats del món. En aquest últim, el  nombre de casos és molt superior, igual que el de morts, i s’ha fet viral el testimoni d’un metge que, per desgràcia, és descoratjador.

Metge hospitalitzat a l’UCI per coronavirus

Gianni Zampino és un doctor de 40 anys, però també pacient i està hospitalitzat després de contagiar-se de coronavirus. El seu testimoni és colpidor i s'ha fet viral després d'emetre's als informatius de la cadena italiana 'Rai 1'. En el vídeo se’l pot veure a l’UCI, amb una màscara que l'ajuda a respirar, i ha explicat: «Encara avui veig massa persones que es prenen aquest maleït virus a la lleugera, m'ha canviat la vida que fins fa uns dies era normal».

Destaca, però, que en un primer moment, li va restar importància a aquest virus. Així, Gianni continua explicant: «Haig de dir que el vaig subestimar, igual que molts altres. Vaig pensar que seria un discurs polític, militar, un engany... moltes coses». Tanmateix, ara es troba hospitalitzat per coronavirus, però a més, ha perdut el seu pare pera aquesta malaltia: «Va matar a la persona que més volia en la meva vida: el meu pare».

«Personalment, em va destrossar la vida», ha assegurat. Amb aquestes dures paraules Gianni ha volgut mostrar al món la seva situació perquè tothom prengui consciència de la gran importància que té quedar-se «sí o sí en els seus domicilis per no lamentar-ho després».


Comentaris

envia el comentari