Una famosa catalana, atemorida pel coronavirus: «Digueu-me exagerada»

Finalment, la cantant ha decidit esborrar la fotografia

La cantant Gisela posant
Gisela ha compartit una fotografia a Instagram amb una mascareta | Twitter

El pànic al desconegut i la hipocondria constitueixen la normalitat dels segles posteriors a les invasions i les pestes. Tot i que deixar-se endur per les recomanacions dels experts hauria de ser, almenys, el més senzill i òptim per a no obrir la porta al caos, la gent sol fer, a vegades, tot el contrari.

Per descomptat, en aquest cas no n'hi ha per tant. I és que Gisela Lladó, la cantant catalana que va participar a 'Operación Triunfo', no ha volgut quedar-se enrere a la cua i ha fet una cosa que, potser, ningú esperava: compartir una fotografia equipada amb una mascareta, amb la finalitat d'evitar la propagació del coronavirus.

Després del 'boom' mediàtic ja són molts els que han decidit fer ús de l'accessori. Al final passa exactament amb els pantalons 'pitillo' als vuitanta: fins que un primer il·luminat no es va llançar a la piscina i se'ls va posar, ningú va començar a fer el mateix. Ara dur mascareta és gairebé tan epidèmic com el mateix patogen.

'Obligada' a eliminar la publicació

Gisela, per la seva banda, ha volgut excusar-se —innecessàriament— per la seva decisió. «Ja de camí a València... en tren... digueu-me exagerada si voleu... pot ser que sigui por, paranoia o simple precaució... no em preocupo per mi, sinó per les persones que viuen amb mi», indicava l'artista. Poc després, ha esborrat la publicació; segurament perquè ha rebut nombroses crítiques. Comentaris destructius, gens respectables, que l'han titllat de «patètica» i «ridícula».

Encara que per a ella deuen ser 'gajes' de l'ofici suportar la pressió, cal evocar a Góngora: 'Ande yo caliente, ríase la gente'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari