IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un grup de persones realitza un ritual satànic a plena llum del dia al Vallès

Tots els participants han estat sancionats per la policia per trencar el confinament

Cotxe de la Policia Local de Manresa actuant patrullant de nit
La Policia Local de Montcada i Reixac ha denunciat un grup de persones per trencar el confinament per realitzar un ritual | Cedida

Incredulitat absoluta. Així es podria resumir la reacció d'una patrulla de la Policia Local de Montcada i Reixac, a la comarca delVallès Occidental, després de realitzar, si no la més, una de les intervencions més surrealistes de l'any, en ple confinament per la pandèmia de coronavirus

Túniques negres, pregàries i idioma «inintel·ligible»

Tal com ha explicat el cos policial a les xarxes socials, el número d'emergències va rebre un avís que informava sobre un grup nombrós de persones, que estaria celebrant un ritual satànic en un paratge de la localitat catalana. Fins al lloc indicat es van desplaçar uns agents, que van trobar una escena greu d'imaginar.

Efectivament, allà hi havia un grup de persones amb túniques negres, que pregava i es comunicava en un idioma «inintel·ligible», segons la mateixa Policia Local. Ara bé, tot i la sorpresa inicial, els agents no van dubtar a sancionar tots els participants, per trencar el confinament de forma injustificada. 

Profanen dues tombes en un ritual de vudú a València

Cal recordar que fa uns dies a la localitat valenciana de Montcada també va tenir lloc un succés greu d'explicar. La Guàrdia Civil va obrir una investigació, després de la profanació de les tombes d'un agent del cos i d'un policia nacional, en el que sembla ser un ritual de vudú negre.


Comentaris

envia el comentari