Guanya més de 17 milions a l' 'Euromillones' a França però no pot sortir a cobrar-los

Haurà d'esperar que acabi la quarantena per obtenir el seu premi

Imatge d'un boletí d'Euromillones
El ciutadà, originari de Costa Rica, haurà d''esperar per cobrar més de 17 milions d'euros | Cedida

En plena pandèmia mundial del coronavirus, hi ha vegades que la sort et somriu encara que sembli una cosa difícil en aquests temps tan complicats que vivim. Una d'aquestes persones afortunades se situa en un petit poble de Françai, encara que la història comenci bé, no tot acaba de la manera esperada.

Això és el que li va passar a un habitant de Côtes-d'Armor (França), que va guanyar 17 milions d'euros en el sorteig de l' 'Euromillones', el premi més gran mai aconseguit a la regió francesa de Bretanya.

Va oblidar-se de recollir el premi 

Però la història no seria tan fàcil com semblava en un principi. Aquest afortunat jugador de l' 'Euromillones' no podrà rebre el seu premi, ja que, per a això, haurà d'esperar que acabi la quarantena que té confinada a país gal i a mig món.

Segons informen els mitjans locals, el divendres 20 de març l'operador de la loteria a França, 'Française des Jeux', va anunciar el nombre de la butlleta guanyadora, però la mala sort o l'oblit va fer que el seu amo aparegués allà dues setmanes després.

En conseqüència, i a causa de la tancada pel coronavirus, aquest guanyador originari de Costa Rica només podrà recollir el premi a la fi de la crisi sanitària que viu el país gal i quan la situació hagi tornat a la normalitat. «Aquest episodi no té precedents per a 'Française des Jeux', que tendeix a pagar als seus guanyadors ràpidament», va respondre l'operador francès de loteries en un comunicat.


Comentaris

envia el comentari