Un home de 100 anys es cura del coronavirus a la Xina

És el pacient amb més edat en fer-ho

Ancians amb mascareta a una ciutat xinesa
El cas d'aquest home confirma com la situació continua millorant a la Xina | Catalunya Diari

Un home de 100 anys va rebre l'alta aquest dissabte d'un hospital de Wuhan, a la Xina, després d'estar contagiat amb el coronavirus, convertint-se en el pacient recuperat de més edat. L'home va estar tretze dies en tractament fins que va donar el primer resultat negatiu. 

Va ser el passat 24 de febrer quan va ser ingressat a l'Hospital de Maternitat i Salut Infantil de Hubei, ja utilitzat per tota mena de pacients a causa dels nombrosos casos a la regió. L'ancià patia altres problemes de salut com alzheimerhipertensió o insuficiència cardíaca, tot i això, segons publica el New York Post, ha pogut superar la malaltia sense problemes.  

Ha rebut diversos tractaments

Davant el seu complicat estat de salut, els professionals mèdics van decidir utilitzar diversos mètodes per atendre'l. Entre ells van fer ús d'un tractament antiviral de la medicina tradicional xinesa i teràpia de plasma convalescent. Tot i la seva avançada edat, i donant una mostra d'esperança per moltes altres persones grans que pateixen la malaltia, l'efecte del tractament va ser molt ràpid i l'home ja es recupera a casa seva.


Comentaris

envia el comentari