IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya estrena el confinament per municipis amb 5.413 nous casos de coronavirus en un dia

Bonic homenatge al taxista que porta pacients de coronavirus gratis

Ha vist reconeguda la seva tasca desinteressada

Homenatge d'un taxista en un hospital, el 18/04/2020
El taxista transporta de forma altruista a pacients de coronavirus cap a l'hospital | Twitter (@eltaxiunido)

La crisi del coronavirus ha comportat que surti el pitjor i el millor de l'ésser humà. Així, mentre hi ha persones que se salten el confinament de forma reiterada sense pensar en la salut dels altres, hi ha ciutadans que estan demostrant una enorme solidaritat i humanitat treballant diàriament en benefici de tots. En concret, entre aquests es troben professionals sanitaris, policies, bombers, treballadors de l'àmbit de la neteja, empleats de supermercats i transports públics...

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

I també hi ha ciutadans que de forma altruista i individual han decidit posar el seu granet de sorra en aquesta lluita contra la Covid-19. I aquest seria el cas d'un taxista que en aquesta pandèmia no ha dubtat a convertir-se en un heroi. De quina manera? Traslladant als pacients en el seu vehicle a l'hospital i de forma gratuïta.

Precisament per aquesta tasca que està fent se li ha volgut donar un homenatge des d'Elit Taxi, a través del seu projecte #ElTaxiUnido. A Twitter s'ha explicat què se li ha organitzat: «Li hem donat un sobre amb diners i una dedicatòria. L'hem trucat per dir-li que havia de fer un trasllat i ha estat molt emocionant. No parava de plorar. Gràcies a ell i a ells».

A més dels aplaudiments, missatges bonics a les xarxes socials

Els aplaudiments dels professionals sanitaris han fet brollar les llàgrimes dels ulls d'aquest heroi que només ha pogut donar les gràcies per aquest detall i també a aquells per la tasca que realitzen diàriament.

Les imatges d'aquest moment han començat a circular per les xarxes, el que ha comportat que molts internautes hagin volgut lloar també al taxista amb missatges com ara «En els moments difícils és quan s'aprecien els bons detalls de les persones. Bravo pels taxistes i els sanitaris!» o «Persones així són les que necessita el nostre país per tirar endavant».


Comentaris

envia el comentari