Els horaris de tots els supermercats de Catalunya aquesta Setmana Santa

La majoria de supermercats, malgrat la crisi del coronavirus, han decidit tancar els dies festius

Dona comprant en un supermercat
Molts supermercats adaptaran els seus horaris per Setmana Santa| EFE

S'aproxima Setmana Santa i amb això diversos festius. Gran part dels espanyols ja han començat a preparar la cistella de la compra per evitar trobar-se el supermercat tancat. La majoria dels supermercats del nostre país ja han fet públics els seus horaris de Setmana Santa. Actualment, només es considera festiu nacional Divendres Sant, dia en què molts supermercats tancaran les portes.

Horaris de cada cadena

Mercadona ja ha anunciat que tancarà cada dia festiu i que ho farà en funció de la comunitat autònoma, ja que «dijous és festiu a Madrid però no a Catalunya o València que si obriran les botigues». Carrefour, per la seva banda, obrirà les portes de 9:00 a 15:00 hores el divendres, de 9:00 a 21:00 hores els dissabtes i de 9:00 a 15:00 hores diumenge a Madrid. A Andalusia l'horari serà el mateix a excepció de diumenge, que romandrà tancat.

Supermercats Dia ha anunciat que els seus 4.000 supermercats tancaran el Divendres Sant però obriran la resta de dies. En aquelles comunitats on sigui festiu s'obrirà de 9:00 a 14:30. Lidl obrirà en festius amb horari reduït, és a dir, de 10:00 a 15:00 hores.

«Algunes de les nostres botigues poden no ajustar-se a aquesta norma general per diferents motius, pel que recomanem sempre consultar el nostre cercador de botigues abans de dirigir-se a qualsevol dels nostres establiments», explica Lidl. Ahorramás romandrà tancat a Madrid el dijous, divendres i diumenge, mentre que Caprabo obrirà 300 botigues dijous i dissabte de 9:00 a 20:00 hores.

Paral·lelament, Bon Preu ha assenyalat que el diumenge dia 12 tancaran les seves instal·lacions i que tant divendres Sant com dilluns de Pasqua obriran només de 10 a 14 hores. Consum tancarà divendres, diumenge i dilluns. La cadena Condisha habilitat un servei en línia per consultar els seus horaris.


Comentaris

envia el comentari