L'hospital de campanya de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca, paralitzat

L'equipament temporal es va muntar fa dues setmanes

Agents de la Guàrdia Civil abans de desinfectar una residència a Madrid
L'hospital de campanya està a l'espera d'un permís del Departament de Salut | Catalunya Diari

Fa dues setmanes la Guàrdia Civil va construir un hospital de campanya al Poliesportiu de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat, per tal de poder de més espai on poder atendre als malalts de coronavirus. L'equipament sanitari temporal disposa de l'aval de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) però sembla que la instal·lació encara no està operativa

Així ho ha explicat el digital 'El Llobregat' que assegura que l'hospital de campanya amb 140 llits està bloquejat a l'espera de l'homologació de la Generalitat. L'Hotel Bristol del mateix municipi, que disposa de 47 llits habilitats per donar suport al Centre d'Atenció Primària (CAP) on ja hi ha 67 casos detectats, també està a l'espera del permís del Departament de Salut.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«És competència i responsabilitat de tots»

L'Alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha reiterat a través d'un vídeo publicat al seu compte de Twitter que, un cop més, es posa a disposició del Departament de Salut l'hospital de campanya. Llorca explica que es tracta «d'un element de suport per ingressar als malalts afectats pel coronavirus».

El batlle explica que una veïna que té la seva mare sola amb coronavirus a casa li ha preguntat per què el seu familiar «no està a l'hospital de campanya». Amb tot, Llorca finalitza assenyalant que «la lluita contra el coronavirus és competència i responsabilitat de tots».


Comentaris

envia el comentari