L'Hospital de Manresa triplica la xifra de persones ingressades per coronavirus en un dia

A més, el centre sanitari té un total de 57 sanitaris aïllats, i més d'un centenar de treballadors fa teletreball des de casa

Un home amb roba de protecció descansant de desinfectar els carrers a Corea del Sud el 6 de març de 2020
L'Hospital de Manresa triplica la xifra de persones ingressades per coronavirus en un dia | Catalunya Diari

A l'Hospital de Manresa hi ha 10 persones ingressades amb coronavirus, una xifra que triplica la del dia anterior, quan hi havia tres. A banda, fonts de l'hospital han confirmat que, al centre, hi ha més persones ingressades pendents dels resultats. 

57 professionals sanitaris aïllats

Althaia té 57 professionals sanitaris confinats per haver estat en contacte amb algun pacient amb coronavirus i, entre ells, un dels treballadors també ha donat positiu a la prova. 

L'Hospital està posant en marxa plans de contingència per fer front al coronavirus i continuar prestant els serveis que realitza habitualment. 

Es prioritzen les urgències i s'han desprogramat les intervencions quirúrgiques no urgents. A més, un centenar de treballadors d'Althaia està fent teletreball des de casa.

Més de 13.000 contagis a Espanya

Mentrestant, la xifra de persones contagiades pel coronavirus segueix augmentant al conjunt de l'estat. Les últimes dades ofertes pel Ministeri de Sanitat han fet patent que actualment hi ha 13.716 infectats, dels quals 774 estan en estat greu

Pel que fa a víctimes mortals, la xifra creix fins a les 558.


Comentaris

envia el comentari