Hostalric ingressarà la factura de l'aigua als establiments tancats pel coronavirus

Una iniciativa que s'afegeix a les mesures econòmiques establertes

Imatge d'arxiu d'una aixeta
El consistori ingressarà la factura de l'aigua als establiments que han hagut de tancar per la crisi del coronavirus | Pexels

L'Ajuntament d'Hostalric (Selva) ha anunciat que bonificarà de forma íntegra el segon trimestre de la factura de l'aigua als titulars dels comerços i establiments que s'han vist obligats a tancar pel coronavirus. A més, el consistori ha assegurat que també atorgaran ajudes equivalents als imports d'aquest trimestre de la taxa de recollida d'escombraries als titulars dels negocis.

El consistori afegeix a les mesures econòmiques el descompte de la taxa d'ocupació de via pública als bars i restaurants amb terrassa de tots els dies que hagin tingut tancat. Pel que fa als paradistes del mercat setmanal que no hagin pogut muntar, també se'ls descomptarà la part proporcional.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Es tornarà el rebut de la llar d'infants i l'escola municipal

A més, els pares que portin els fills a la llar d'infants rebran un ingrés corresponent a tots els dies de març que no han obert i tampoc passaran el rebut del mes d'abril. L'Ajuntament farà el mateix amb els alumnes de l'escola municipal de música.

Per altra banda, el govern local està estudiant la possibilitat de modificar el calendari fiscal per tal d'ajornar el pagament d'alguns impostos municipals. A més, estudiaran tots els casos de persones que demanin ajornar o fraccionar el pagament de tributs per tal de donar una resposta individualitzada segons la situació de cada veí.


Comentaris

envia el comentari