Igualada encara no ha rebut les 4.000 mascaretes que necessita

Ho ha denunciat Marc Castells, alcalde de la ciutat, en la roda de premsa d'aquest diumenge

Marc Castells, alcalde d'Igualada, en roda de premsa pel coronavirus l'11 de març de 2020
Marc Castells ha fet una petició als serveis sanitaris | Catalunya Diari

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha denunciat aquest diumenge en la compareixença que fa diàriament que les 4.000 mascaretes que reclamava fa uns dies per al personal de l'Hospital d'Igualada «encara no han arribat». El batlle ha dit que tampoc és previst que arribin aquest dilluns.

Ha demanat a les administracions que «es posin les piles» per fer arribar mitjans de protecció i personal als municipis d'Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena, ja que, a mesura que passin els dies, comptar amb aquests recursos serà més necessari que mai, segons l'alcalde.

«La situació és molt greu»

«No volem entrar en cap polèmica, només necessitem que el material de protecció arribi al centre. La situació és molt greu», ha subratllat. Castells ha lamentat que a mesura que passin els dies «el material farà més falta».

Sobre el reforç de personal a l'Hospital, que des de l'inici del brot compta amb 24 sanitaris nous, Castells ha dit que «no és suficient». El batlle vol més suport mèdic no només a l'hospital, sinó també a l'atenció primària i residències.


Comentaris

envia el comentari