IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Iker Casillas, sobre el futur: «No és moment de pensar a ser president o no»

L'exporter de Real Madrid va opinar sobre les mesures imposades per frenar el coronavirus

Iker Casillas en un camp de fútbol
Casillas parla sobre el seu futur com a possible president de la RFEF | Instagram

Iker Casillas, exporter del Real Madrid, va assegurar ahir a 'El gran partit de Cope' i 'El Transistor', amb la pandèmia global del coronavirus que està patint tot el planeta i que està afectant enormement a Espanya «no és moment de pensar a ser president o no» de la Real Federació Espanyola de Futbol.

L'esportista madrileny va parlar de com va reaccionar el seu país de residència, Portugal, amb la crisi del coronavirus: «Portugal ha estat l'últim país de la Unió Europea damnificat pel coronavirus. El Govern va reaccionar bastant aviat quan va començar a haver-hi casos a la Xina i Espanya i ho va fer força bé. Van aprendre ràpidament la lliçó i aquests cinc o sis dies en què van actuar abans els va servir per aturar el cop d'aquest tsunami», va afirmar.

Casillas, que viu confinat amb la seva família a Porto, va confessar que com a «pacient de risc» per l'infart de miocardi que va patir fa un any pren les màximes precaucions perquè aquesta situació és «molt seriosa». «Això és tan seriós que, tot i que traiem un somriure, és un tema que ens ha de preocupar molt. No som conscients del que ens pot estar passant», va aclarir Casillas, que va explicar als oients de 'COPE' i 'Onda Cero' com s'està vivint la situació al país lusità.

«Hi ha temes més importants que ser president»

Casillas, que es presentarà a la presidència de la Real Federació Espanyola de Futbol, va assegurar que pel seu cap «ara hi ha temes més importants que ser president o no. No és el moment de parlar de presidència. Ho dic amb el cor», va dir Casillas, «molt canviat» des de l'infart que va patir l'1 de maig del 2019.

«No té res a veure l'Iker de fa un any amb el d'ara. L'experiència que vaig tenir clar que m'ha canviat. Sóc un pacient de risc pel problema que vaig tenir fa un any, però prenc les precaucions necessàries i ja està», va relatar l'exporter madridista.

«I amb el coronavirus, l'experiència d'ara mateix canviarà a molta gent la manera de pensar i fer. No dic al cent per cent, però gairebé», va afirmar Casillas, en un programa conjunt amb Juanma Castaño i José Ramon de la Morena, que es van voler unir el projecte solidari impulsat per Rafa Nadal i Pau Gasol a la lluita contra el coronavirus.


Comentaris

envia el comentari