IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Iker Jiménez adverteix sobre els riscos d'anar a comprar al supermercat

El presentador de 'Cuarto Milenio' continua la investigació sobre el coronavirus al seu canal de Youtube

Captura del vídeo publicat per Iker Jiménez al seu canal de Youtube el dia 31 de març de 2020
Iker Jiménez investiga sobre l'origen i les conseqüències del virus al seu canal de Youtube | Youtube

Iker Jiménez avisa als seus seguidors del perill que té anar a comprar als supermercats. «Compte amb els supermercats», va advertir el presentador de 'Cuarto Milenio'. Mentrestant, Carmen Porter comentava que alguns dels missatges que reben diàriament alerten que hi ha carnissers i fruiters que treballen sense màscares. «Estan amb aliments, haurien de dur-les encara que no hi hagués COVIDEls supermercats estan sent un focus», va apuntar Jiménez.

Els presentadors també van defensar la feina que fan a Youtube: 'Milenio Live' i 'La estirpe de los libres': «Estem en temps molt estranys, sabem molt poc i fem servir això per explicar-vos coses. Podeu confiar que el que expliquem no requereix una agenda, ho diem lliurement. Desitgem com els que més que això passi i que sigui una franja de la història de la qual fins i tot puguem aprendre a valorar el que teníem, i el que podem tornar a tenir», va afegir el presentador.

Aclareix que les dades no són seves, sinó dels sanitaris

El periodista basc va continuar el seu 'speech' a favor de la veritat i el bon periodisme: «Crec que estem vivint temps històrics, potser molt més del que pensem. És bonic exercir el periodisme i fer-ho, però aquí hi ha els metges, que són els que us ajuden. Avui poden dir, 'Iker Jiménez diu ...'. No, ho diuen els metges», va sentenciar.

«Nosaltres som una plataforma, una pista per oferir continguts i volem que estigueu amb nosaltres. Ho feu d'una manera tan aclaparadora que a mi, personalment, em desborda una mica. No esperava aquest tsunami d'afecte, que tapa qualsevol mena de polèmica, història ... Ens és igual», prosseguia Jiménez.

Carmen Porter i Iker Jiménez a una captura del programa 'Milenio Live'
Carmen Porter i Iker Jiménez alerten dels riscos d'anar a comprar als supermercats | Youtube

«El tsunami d'afecte que intuíem amb aquest tema ha estat brutal. Tant de bo hi hagi menys víctimes en aquesta franja, que tirem endavant i s'hagi teixit entre nosaltres una connexió que ens serveixi per aprendre de moltíssimes més coses. Encara hi ha gent que vol fer creure que nosaltres som els de l'esoterisme o els que ens inventem coses, i no veuen el programa», va continuar.

«Sempre t'ataquen per aquí, no? És molt fàcil parlar de fantasmes», va dir Carmen Porter abans de l'editorial final de Jiménez. «Em fa molta pena, perquè d'haver vist el programa potser estaven amb nosaltres des de principis de febrer, finals de gener, i no haguéssim estat tan sols. És a dir, gràcies per ser-hi, mai és tard. Sé que moltes persones que criticaven els nostres temes o que no els agrada el misteri, s'han unit», va acabar el seu al·legat Iker.


Comentaris

envia el comentari