IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Torra celebra la tornada a casa compartint una imatge amb la seva esposa i una filla

Feia un mes que el president no sortia de la Casa dels Canonges

El president de la Generalitat Quim Torra fent una videoconferència des de la Casa dels Canonges el 16 de març de 2020.
El president de la Generalitat Quim Torra fent una videoconferència des de la Casa dels Canonges. | Cedida

Ha estat un mes molt dur per al president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. La irrupció de la pandèmia del coronavirus, les seves duríssimes conseqüències sanitàries, econòmiques i socials i la gestió d'aquest tràngol des del Govern de Catalunya han estat la nau que ha hagut de comandar un Torra que, a més, ha hagut de compaginar-ho amb una situació personal angoixant: el 16 de març va donar positiu per coronavirus.

Torra va patir alguns dels símptomes derivats del virus, com ara febre i tos persistent, i en fer-se la prova, es va confirmar que estava infectat. Des del 14 de març, el president ja es trobava a la Casa dels Canonges, la residència oficial del president de la Generalitat, en desús com a tal des de la Segona República.

Torra torna a casa

Després de donar negatiu i de quedar-s'hi per catorze dies més fent quarentena preventiva, Torra acomplia ahir un mes reclòs en aquest edifici i celebrava, a les xarxes socials, que en acabar la jornada laboral podria retornar a casa seva. Així va ser com, un mes més tard, Quim Torra va poder tornar a abraçar la seva família, tal com ell mateix va compartir a les xarxes socials.

El president va difondre una imatge on, abraçat, surt d'esquenes amb la seva esposa, Carola Miró, i la seva filla, també de nom Carola. Falten a la imatge els altres dos fills de Torra, Guillem i Helena. Una jornada dolça per al president de la Generalitat després de setmanes de patiment.


Comentaris

envia el comentari