Construeixen equips de protecció amb impressores 3D a Vilafranca del Penedès

Ja s'han entregat les primeres 79 viseres

Una professional sanitària fent la prova del coronavirus a l'Hospital Clínic de Barcelona
Una trentena de particulars i empreses imprimeixen EPI amb impressores 3D | Catalunya Diari

La falta de material sanitari com respiradors i d'equips de protecció, com guants i mascaretes, és una realitat amb la qual s'estan enfrontant molts centres hospitalaris i el personal de sanitat, és per això, que cada dia són més les iniciatives que sorgeixen per poder aportar el seu gra d'arena i ajudar en aquesta crisi sanitària que ha causat el coronavirus.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'objectiu és imprimir 200 unitats d'EPIs

Aquest és el cas d'una trentena de particulars i empreses de Vilafranca del Penedès, a l'Alt Penedès, els quals s'han organitzat per imprimir equips de protecció individual (EPI) amb impressores 3D. El grup, batejat com a CV19FAB Vilafranca, ja ha imprès 138 viseres de protecció, de les quals n'ha entregat 79 a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.

El grup s'ha fixat l'objectiu de fabricar 200 unitats. Tota la fabricació ha comptat amb la col·laboració de l’Àrea de Qualitat, Organització i Innovació del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el suport de l’Ajuntament de Vilafranca. Pel que fa a l'entrega, se n'encarrega la Policia Local de Vilafranca que va a recollir-les allà on calgui per fer-les arribar al centre sanitari. El grup ha obert un canal de Telegram per sumar voluntaris.


Comentaris

envia el comentari