Viatja amb la seva amant, s'infecta de Coronavirus i ara està tancat amb la seva dona

Un jove anglès es contagia per culpa de la seva escapada romàntica al costat del seu amant

Efectius de la UME arribant a Pamplona el 20 de març de 2020
Un home s'infecta de coronavirus a causa de la seva infidelitat | Catalunya Diari

El coronavirus està amenaçant tothom, la facilitat de contagi que té aquest virus és alarmant, motiu pel qual acabem de conèixer una història molt curiosa revelada a causa del virus.

Un home anglès casat va viatjar d'amagat amb la seva amant a Itàlia per a passar uns dies romàntics. El jove d'uns 30 anys aproximadament li va dir a la seva esposa que aniria a un viatge de negocis per Anglaterra, motiu pel qual havia de marxar durant uns dies. Doncs bé, el pla li ha sortit malament, o millor dit fatal, ja que aquest home, infidel, s'ha contagiat de coronavirus a Itàlia al costat del seu amant, i ara es troba aïllat amb la seva esposa.

Es contagia de coronavirus per ser infidel

Segons un report de 'The Sun', el malalt, malgrat que li va dir a la seva esposa que tenia un viatge de negocis, va confessar a les autoritats sanitàries que en realitat havia passat uns dies a Itàlia en companyia de l'amant, per la qual cosa va sol·licitar discreció. Aquest home va acudir als serveis d'emergència quan va presentar símptomes.

Aquest anglès es va negar a revelar la identitat de l'amant. Després de conèixer el seu positiu, la seva preocupació va créixer, no per la malaltia, sinó pel difícil que se li faria ocultar-li a la seva dona aquesta infidelitat. «Malgrat la seva infecció, s'espera que sobrevisqui al brot, a diferència de la seva relació extramatrimonial», va assenyalar una font citada per 'The Sun' a manera de broma.

«Va pensar que tenia la coartada perfecta per a dur a terme la seva aventura, però no havia tingut en compte el col·lapse del coronavirus. El pacient se sent alleujat que hagi arribat a casa abans que es cancel·lessin els vols», va assegurar la font.

Actualment l'home es troba en quarantena juntament amb la seva esposa en un luxós habitatge del nord d'Anglaterra. En tot moment s'ha ocultat la identitat de l'home infidel, que pel que sembla segueix amb la seva mentida.


Comentaris
Albert
En la situació que estem, creieu de veritat que això és una noticia?

envia el comentari