IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Pelopony, la influencer catalana que se salta constantment el confinament

Ha estat multada en diverses ocasions, però no ha deixat de sortir a passejar

La 'influencer' catalana La Pelopony a una fotografia compartida al seu Instagram
La 'influencer' no té cap remordiment per passejar-se cada dia per Barcelona | Instagram

Són molts els famosos que utilitzen les seves xarxes socials per donar ànims i recordar que és molt important quedar-se a casa. Però entre les celebritats sempre hi ha algú que destaca pels seus polèmics actes.

En aquest cas, ha estat la ‘influencer’ i artista catalana Pelopony qui ha cridat l’atenció amb els seus vídeos d’Instagram I és que sembla que la quarantena no està sent positiva per ella.

Multada en diverses ocasions per sortir al carrer 

L’artista ha estat multada en diverses ocasions per saltar-se el confinament, però sembla que segueix prenent-se aquest tema com una broma. Sense anar més enllà, el passat diumenge va decidir sortir a passejar amb l’excusa que «el cor d’una esportista no es podia parar en sec».

Ara, la reconeguda ‘influencer’ ha compartit uns vídeos on es veu que està caminant tranquil·lament pel carrer, mentre surt a passejar i comenta la seva jugada de manera irònica: «Ara mateix la possible assassina La Pelopony s’ha saltat el confinament i va ser trobada fent esport en mig del camp quan podia contagiar un pardal, en comptes de fer com tots els éssers humans que van vuit vegades al dia a Mercadona», comentava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tampoco pretendo ser comprendida ni mucho menos ...

Una publicación compartida de La Pelopony (@lapelopony) el

Amor Romeira, molt enfadada amb l'actitud de la 'influencer'

Aquesta arriscada actitud no ha passat desapercebuda per Amor Romeira, qui citava el vídeo mencionant a la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra. Clarament enfadada, acusava les forces de l’estat de no detenir algú que podria estar posant en perill a part de la població.

«No podeu actuar amb totes les proves i vídeos que ja teniu? Aquesta noia surt cada dia de casa. Per altra banda, ha vist el ‘subidón’ de seguidors que li va donar saltar-se la quarantena i sembla que vol més... Què podeu fer?», exclamava a través de les xarxes l’exconcursant de ‘Gran Hermano 9’.

Molts internautes han compartit la seva opinió i s’han sumat a cridar l’atenció a aquesta famosa que es pren de broma una situació tan seriosa com l’estat d’alarma. A més, els comentaris sota les fotos de La Pelopony no la deixen indiferent, i el que ella no sospita és que potser els seguidors que ha guanyat només volien donar-li la seva opinió.


Comentaris

envia el comentari