Ingressen a l'UCI un bebè de pocs mesos amb coronavirus a Màlaga

Pateix també una bronquiolitis

Zona d'aïllament de l'Hospital Clínic de Màlaga
Pateix també una bronquiolitis | Catalunya Diari

La propagació del coronavirus a Espanya no s'atura. Perillós sobretot per a la gent gran i les persones immunodeprimides o amb patologies prèvies, el covid-19 preocupa igualment tothom per la facilitat i rapidesa amb què s'expandeix. 

Aquest dimarts s'ha confirmat l'ingrés a l'UCI d'un nadó de tan sols uns mesos de vida a Màlaga (Andalusia). Es troba a l'Hospital Matern Infantil de la ciutat, després que el traslladessin d'un altre hospital de la Costa del Sol amb una bronquiolitis, segons confirmaven fonts properes al petit. El bebè arribava a l'hospital de Màlaga concretament aquest dilluns, procedent de l'UCI pediàtrica d'un centre hospitalari de Marbella. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Una bronquiolitis prèvia

Finalment, el bebè ha donat positiu en coronavirus, tot i que no es pot confirmar que el virus hagi causat l'evolució de l'estat del nen, que patia una bronquiolitis prèvia, fet pel qual se li ha realitzat el test del covid-19, com es fa a tots els pacients amb patologies respiratòries.

La xifra d'infectats a Màlaga s'eleva a més de 350 i a tot Andalusia són prop de 680 els afectats, segons les dades oficials de Sanitat

  

  


Comentaris

envia el comentari