IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La ministra Irene Montero supera el coronavirus

Participa al Consell de Ministres des de la seu d'Igualtat

Irene Montero durant una compareixença al Congrés dels Diputats.
Irene Montero, en una imatge d'arxiu, durant una compareixença de premsa al Congrés dels Diputats. | Catalunya Diari

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha superat finalment el coronavirus i participa en la reunió per videoconferència del Consell de Ministres d'aquest dimarts des de la seu del ministeri del qual és titular, segons fonts governamentals. Montero va anunciar que tenia la covid-19 el 12 de març i fa més d'un mes que es trobava en aïllament domiciliari. Va tornar a donar positiu a finals de març i també la setmana passada.

Montero admet debat sobre l’ingrés mínim vital

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ja mans a l'obra, admetia «debat» en la gestió de l’ingrés mínim vital en una entrevista a RNE, però nega discrepàncies. Montero assegurava que van «tots a l'una» quan prenen una mesura i que surten a «defensar-la». En aquest sentit, insistia que l’ajut és indispensable en un moment com l’actual i deia que el president, Pedro Sánchez, ha mostrat una «enorme sensibilitat»: «Treballem perquè la mesura estigui a punt el mes de maig».

La ministra defensava també que cal un gran pacte per a la reconstrucció amb tots els partits on el bé comú se situï en el «centre». «La responsabilitat del govern és fer que sigui fort», insistia. «Si el govern no debatés i reflexionés crec que seríem uns inconscients perquè les mesures que s’han de prendre no es poden prendre amb el pilot automàtic però s’ha de distingir els sans debats en el marc d’una situació desconeguda, de les polèmiques», afirmava Montero.

En aquest sentit, va assegurar que a «alguns» els interessa dir que «hi ha grans polèmiques» però assegurava que «aquesta situació no hi és al govern». «Estem construint un escut social», deia Montero en l'entrevista. Aquest dimarts, se'n parlarà al Consell de Ministres, amb Montero ja reincorporada des de la seu del Ministeri d'Igualtat.


Comentaris

envia el comentari