Itàlia podria tornar a la normalitat d'aquí a un mes

Podria ser un exemple per saber el que succeirà a Espanya

Un operari de neteja pels carrer buits de Roma al carrer del colisseu
La normalitat podria tornar als carrer d'Itàlia a començaments de maig | CatalunyaDiari

La crisi mundial del coronavirus ha portat al fet que en molts països com Espanya s'hagi pres la determinació d'imposar el confinament als ciutadans, en pro d'evitar que el Covid-19 segueixi propagant. I aquesta mateixa mesura ha estat presa per Itàlia, que, sembla, ja té una data perquè els seus ciutadans tornin a la normalitat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

En concret, es considera que serà el 4 de maig quan el citat país recobrarà la seva rutina després de setmanes de quarantena. Tot i això, segons s'ha donat a conèixer en diversos mitjans de comunicació com 'Il Corriere della Sera', aquesta normalitat s'anirà aconseguint de forma progressiva i esglaonada.

A l'espera del final del confinament total

Exactament el proper 18 d'abril és quan es posarà fi al confinament total i quan es començarà a permetre que certes empreses, com químiques i agroalimentàries, tornin a obrir les portes i a tornar al seu funcionament. Això sí, en elles els empleats hauran de seguir guardant certes mesures de seguretat, com l'ús de mascaretes o el mantenir les distàncies amb els companys, en pro de no contagiar-se de l'esmentat virus.

A partir d'aquí se n'aniria permetent l'obertura d'artesans, tallers, perruqueries, clíniques estètiques i gimnasos sense oblidar locals com ara bars i restaurants, en els quals s'establirà la condició que hi hagi més distàncies entre taules, per exemple. Finalment, arribaria la posada en funcionament de nou dels cinemes i teatres.


Comentaris
jordi
I llavors vindrá la segona ona del virus, la estupidesa humana un cop mes, i tot per seguir mantenint l'esquema ponzi en que han convertit l'economia.

envia el comentari