L'excunyat de Letícia desafia el coronavirus i les autoritats: «Si estàs bé, surt al carrer»

«Si estàs bé, surt al carrer» assegura l'excunyat de la reina

 Imatge del exmarido de Telma Ortiz, Jaime del Burgo
Jaime del Burgo, excunyat de Letícia, no seguirà l'ordre de confinament | Cedida.

No paren de sortir a la llum vídeos o imatges on apareixen persones que no compleixen el confinament decretat per l'Estat d'Alarma. Entre aquestes persones que opten per no seguir les indicacions es troba l'advocat Jaime del Burgo, qui va estar casat amb Telma Ortiz, la germana de la reina Letícia. 

L'excunyat de la reina ha decidit desafiar les mesures de seguretat imposades pel govern i ha sortit al carrer: «Continuaré viatjant. He patit tres embòlies des de 2008, tres boniques cicatrius al meu pulmó dret. I no em quedaré a casa. Ho diguin els Rodolfo Chikilicuatre de Moncloa. Ho digui Trump. Ho digui el Papa de Roma» ha sentenciat.

Jaime del Burgo viu entre Aravaca, Suïssa i els Estats Units, i ha seguit treballant aquests dies: «Si estàs bé, surt al carrer i fes vida laboral normal. Treballa. Si fem una vida anormal, l'anormalitat s'instal·larà entre nosaltres en tots els ordres. Hem de tenir una mica més de valor. Menys por a la mort. Aquí tots estem de pas uns anys» assegura a 'OK diario'. 

Segueix fent vida normal

En aquest sentit, l'advocat ha decidit continuar viatjant, sense por a les multes que puguin imposar-li o a contagiar-se. «Vull deixar-li a la meva filla Ulla de quatre mesos un món millor. I si et mors en l'intent perquè tens la mala sort de topar-te amb un virus que mata a un percentatge irrisori dels quals el contreuen, doncs te'n vas lliure i en pau. No li deixaré un futur millor a la nostra filla quedant-me a casa si em sento bé».

A més a més, aquest també considera que és necessari «tenir-li menys inclinació a la vida». «Hi ha pànic a la mort. No volem acceptar la nostra única certesa: la destinació que a tots ens arriba. Aquesta és una societat de covards atrinxerada darrere de la pantalla d'un mòbil» sentenciava al mitjà esmentat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari