El drama de Jayce, un nen de 2 anys entre la vida i la mort pel coronavirus

Els metges van diagnosticar-lo erròniament dues vegades

Científics investigadors busquena contrarrellotge una vacuna contra el coronavirus
Els metges van diagnosticar el petit d'infecció de pit dues vegades | CatalunyaDiari.cat

Un nen de dos anys està en estat crític per coronavirus. Jayce Lyons, d'Irlanda, va començar a patir símptomes de coronavirus i els seus pares van decidir portar-lo d'urgència a l'hospital. En un principi, els metges van indicar que el petit tenia una infecció de pit.

Dos dies després de la primera visita al metge, els seus pares van decidir tornar a l'hospital, ja que el nen havia empitjorat considerablement. Els metges, però, van reafirmar el primer diagnòstic. Tanmateix, van decidir fer-li una prova de coronavirus. «Van dir-nos que no podien fer res més per a nosaltres i ens van enviar a casa», explica el pare de Jayce. «Tossia, esternudava, respirava malament i suava. Va estar així durant les últimes dues setmanes», relata. 

«Tinc molta fe en ells»

Finalment, una setmana després de sotmetre's a la prova, van rebre la inesperada notícia: Jayce pateix Covid-19. «Vam sentir molt xoc. Estàvem plorant... Havíem vist el dolor que estava passant», assegura el pare del menor, que és un dels pacients més joves d'Irlanda. Paral·lelament, l'home ha demanat la població que es prengui seriosament la pandèmia mundial.

Laura, la mare del petit, també presenta símptomes però el seu marit està convençut que ho superaran: «Són forts i tinc molta fe en ells». Per al moment romanen separats per no contagiar-se. «Estem al telèfon i fent videotrucades constantment», explica l'home al tabloide 'The Sun'.


Comentaris

envia el comentari