Un regidor de la CUP de Vic demana «tossir a la cara» als militars

La polèmica piulada va ser publicada el passat dilluns

Soldats de l'exèrcit espanyols desplegats a Madrid el 17 de matç del 2020
El regidor de la CUP va publicar la piulada el passat dilluns | Cedida

Aquest dijous l'exèrcit espanyol arribava a Catalunya per tal de col·laborar en la gestió de la crisi del coronavirus que s'està vivint actualment i desinfectar grans infraestructures com l'Aeroport del Prat o el Port de Barcelona. Una acció que no ha agradat a tothom com és el cas del regidor de la CUP de l'Ajuntament de Vic, a Osona, Joan Coma i Roura.

En el tuit publicat aquest passat dilluns per Coma s'incitava a «abraçar fort i tossir a la cara» dels membres de l'exercici espanyol que hi havia a Catalunya perquè «igual així se'n van i no tornen més». El missatge escrit pel regidor de la CUP ha generat una gran polèmica, motiu pel qual ha privatitzat el seu compte personal de Twitter de manera que només puguin veure tot allò que publica els usuaris que ell tingui agregats. Un tuit que ha incendiat les xarxes socials.

Coma va ser investigat per un delicte de sedició

Aquesta però no és la primera 'declaració' polèmica que fa, ja que el 2016 l'Audiència Nacional el va investigar per un delicte de sedició després que durant un ple reclamés «trencar els ous» per aconseguir la independència. En aquella ocasió i davant la seva negativa per declarar, Coma va ser detingut pels Mossos d'Esquadra i traslladat a Madrid.


Comentaris

envia el comentari