Els jocs Olímpics de Tòquio, ajornats pel coronavirus

Ho ha fet públic Shinzo Abe, el primer ministre japonès

Les anelles olímpiques.
Els Jocs Olímpics de Tòquio, ajornats pel coronavirus | Catalunya Diari

Dràstica decisió del COI —Comitè Olímpic Internacional— per la crisi del coronavirus. Els Jocs Olímpics 2020, que s'havien de celebrar a Tòquio entre el 24 de juliol i el 9 d'agost d'enguany, han quedat ajornats a causa de la malaltia. Ho ha fet públic Shinzo Abe, el primer ministre japonès, que va ser qui va sol·licitar al COI un ajornament de la competició fins a l'any que ve. 

El Comitè Olímpic Internacional (COI) ha cedit finalment a les pressions de federacions i governs i ha confirmat en un comunicat que els Jocs Olímpics de Tòquio es posposen «fins a l'estiu de l'any 2021, a tot estirar» a causa de la pandèmia de coronavirus causant del COVID-19.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Confirmat el canvi de plans en un comunicat oficial

El COI ha confirmat el canvi de plans després que el primer ministre japonès, Shinzo Abe, hagi sol·licitat avui retardar un any la cita esportiva mundial més gran. Ho ha fet en conversa telefònica amb el president del COI, Thomas Bach, fins ara reticent a canviar les dates originals, ja que teòricament els jocs s'havien de celebrar del 24 de juliol al 9 d'agost d'aquest 2020.

És la primera vegada que un any de traspàs no serà seu dels Jocs Olímpics d'Estiu des que les edicions de Tòquio 1940 i Londres 1944 haguessin de ser cancel·lades per la Segona Guerra Mundial.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari