ÚLTIMA HORA

💸 CaixaBank tindrà el 74,2% del nou banc creat amb la fusió amb Bankia

Jordi Cruz llença una bomba enmig del confinament: podria tornar 'Masterchef'

En poques setmanes podria tornar el programa estrella de TVE

Jordi Cruz en un photocall de Masterchef Junior
Jordi Cruz podria tornar a la televisió en poques setmanes | G3

La majoria de programes de televisió han decidit que el millor és aparcar les seves emissions durant el confinament. Estem vivint uns moments convulsos arreu de l'Estat i ara per ara és pràcticament impossible saber quan es podrà tornar a la vida normal.

No obstant això, TVE acaba de deixar anar una bomba. Enmig de la crisi per coronavirus, els espectadors han rebut una notícia que no esperava. A través d'una petita promo, Televisió Espanyola ha anunciat que en breus començarà una nova temporada de 'Masterchef'.  La cadena ha anunciat que l'equip liderat per Jordi Cruz, tornarà «molt aviat».

Això és possible, ja que els programes van ser gravats abans de l'inici de la pandèmia de coronavirus, precisament per aquest motiu no existeix cap tipus d'impediment per emetre'ls. Una notícia molt esperada que ha agradat molt als fidels seguidors del programa de cuina i que farà més amena la quarantena.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La nova edició s'enfronta a un problema

Ara bé, no tot són bones notícies, i és que l'enregistrament d'aquesta vuitena edició no havia finalitzat abans d'esclatar la crisi. Tot i que es trobava en un estat molt avançat, la seva producció es va haver de suspendre davant l'emergència sanitària.

Així doncs, està per veure com torna 'Masterchef', si amb la seva vuitena edició dividida, amb programes especials, o amb un refregit d'antigues edicions. Aquesta promo ha vingut acompanyada d'un missatge positiu que s'ha llançat a través de les xarxes socials del RTVE: «Pensem en tot el bo que ens espera quan tot això passi», en al·lusió a l'estrena de la nova edició, que possiblement serà en poques setmanes.


Comentaris

envia el comentari