Jordi Sànchez, aïllat pel coronavirus

La notícia s'ha sabut aquest divendres

L'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez, al Congrés dels Diputats
Sànchez, en una imatge d'arxiu. | Cedida

L'ex president de l'Assemblea Nacional Catalana i líder de la Crida Nacional per la República, Jordi Sànchez, es troba aïllat a la infermeria de la presó de Lledoners per la crisi del coronavirus. Així ho ha explicat aquest divendres, 13 de març, el diari 'El Món'. Sànchez, però, es troba bé i no presenta símptomes, de moment.

L'ex diputat de Junts per Catalunya al Congrés i al Parlament hauria estat en contacte amb una persona amb el COVID-19 durant un permís en aplicació de l'article 100.2, de què gaudeix des de fa unes setmanes com a pres en segon grau. Ara, a causa del seu aïllament, les seves sortides quedarien ajornades per uns dies.

Més estona per fer trucades i per a les visites a través de vidre

La Generalitat també incrementarà el nombre de trucades telefòniques a les quals tenen dret totes les persones privades de llibertat. En lloc de 10 trucades de 8 minuts, seran 15 trucades de la mateixa durada. En total, 40 minuts més de telèfon a la setmana.

A partir d'aquest dijous, la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima limita l’accés de voluntaris a l’interior de tots els equipaments. Només hi podran entrar els que duguin a terme activitats directament vinculades als programes específics de tractament, com els destinats a la reinserció laboral i els de les persones amb toxicomanies i delictes sexuals.

La Secretaria de Mesures Penals, en la mateixa línia, ha decidit ajornar des d’aquest divendres els permisos dels interns per un període de quinze dies. Els interns en tercer grau i els que compleixen la pena en 100.2 podran continuar amb les sortides, excepte en aquells casos que el seu pla de treball a l’exterior s’hagi vist afectat per la suspensió d’activitats.


Comentaris

envia el comentari