Jorge Javier, en perill després de la polèmica més gran d'enguany

Un inapropiat comentari del presentador va deixar l'audiència bocabadada

Imatge de l'entrevista de Jorge Javier Vázquez a un infermer l'1 d'abril de 2020
L'entrevista de Jorge Javier Vázquez a un infermer es va convertir en un espectacle molt criticat | Telecinco

Com cada tarda, 'Sálvame' va abordar el passat dimecres, 1 d'abril, les últimes novetats sobre el coronavirus comptant amb la intervenció de Víctor Aparicio, un infermer de l'UCI que es troba al servei dels malalts, amb el risc que això implica d'un possible contagi .

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquest infermer ja havia participat amb anterioritat a 'El programa de Ana Rosa' on la seva manera de parlar en termes femenins va cridar molt l'atenció i va provocar un debat.

Un espectacle molt criticat pels espectadors

El que havia de ser una entrevista seriosa es va acabar transformant en un espectacle d'allò més vergonyós. Víctor va explicar com era la seva experiència en primera línia i el seu treball diari contra la Covid-19 quan va ser objecte d'una petició d'allò més inoportuna: que es tragués la samarreta.

«Vull acabar aquesta entrevista i que marxis amb un somriure a la boca» va començar dient-li Jorge Javier que va revelar que en l'escaleta l'havien rebatejat com «l'infermer 'buenorro'». «Circula una foto teva sense samarreta per la redacció» continuava afegint el presentador després que algú de l'equip del programa trobés el seu perfil a les xarxes socials.

Tot seguit, i sense draps calents, Jorge Javier li feia una proposició vergonyosa al convidat, que el deixava amb la boca oberta i amb els espectadors indignats: «Et llevaries la samarreta?». Davant l'estupor de Víctor, el presentador es va afanyar a rectificar conscient que no era el moment ni el lloc d'aquest tipus de comentaris.


Comentaris

envia el comentari