URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

La reflexió d'un famós de Telecinco que posa els pèls de punta

José Ribagorda ha transmès als espectadors un emotiu missatge referent al coronavirus, que ja s'ha fet viral

José Ribagorda presentant els Informatius de Telecinco
José Ribagorda envia un emotiu missatge als espectadors | TELECINCO

El coronavirus està causant un daltabaix a la vida de les persones, provocant uns dies molt complicats, amb moltíssima informació que varia dia rere dia, i amb una situació anòmala com és l’Estat d’Alarma decretat pel govern central, que obliga a tota la població a confinar-se a casa seva.

Aquests dies, tan complicats pels sanitaris, també estan resultant molt frenètics per altres professionals com els periodistes i presentadors d’informatius, que intenten mostrar el seu costat més humà i emotiu per ajudar a superar aquesta crisi que està afectant tan significativament a tota la població espanyola i d’arreu del món.

Molts presentadors coneguts, com Ana Rosa Quintana, David Cantero o Vicente Vallés, han deixat de banda l’objectivitat professional per prendre una actitud més participativa i subjectiva, demanant el recolliment de la població a casa seva i criticant obertament els que no ho feien.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

José Ribagorda transmet un emotiu missatge

Però ha estat José Ribagorda, presentador dels informatius de Telecinco, el que més emotiu s’ha mostrat davant la situació que estem vivint, mostrant la seva cara més humana en el comiat dels informatius d'ahir diumenge, quan va transmetre un missatge que ha arribat a l’ànima dels espectadors i s’ha tornat viral a les xarxes.

«Els reconec que molt poques vegades he retransmès amb tanta emoció i no poca angoixa, informant-los d’una actualitat que mai m’hagués agradat explicar-los», començava el presentador, per deixar pas a unes paraules plenes d’esperança: «Tard o d’hora, això només serà un malson. Molts ànims a tothom, bona setmana, i bones notícies, que falta ens fan. Adéu».

 

 

 

Comentaris

envia el comentari