Girauta es fa viral a les xarxes amb una imatge enmig de la psicosi del coronavirus, amb polèmica inclosa

La imatge ha donat molt sobre què parlar

L'exportaveu de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, al Congrés
Girauta s'ha pres amb humor una broma a Twitter | Catalunya Diari

La psicosi pel coronavirus ha fet que molts supermercats hagin quedat arrasats i les xarxes se n'han fet ressò, omplint-se de bromes i 'memes'. Aquest últim ha estat el cas de Juan Carlos Girauta, expolític de ciutadans, qui ha penjat una curiosa imatge que ha tret una rialla a molts dels seus seguidors. En el tuit es pot veure en una imatge editada a Girauta al Mercadona, assegut sobre la nevera de les verdures, que ha quedat buida, i mirant al no-res.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Nombroses reaccions

Les reaccions han estat diverses i ja acumula 3.200 retuits i quasi 14.000 m'agrada. Cal dir que fins i tot hi ha hagut polèmica, ja que resulta que la imatge l'ha creada una altra usuària, a qui Girauta no ha citat a la seva publicació i per això l'han acusat de plagi: «Podries citar a qui ho ha fet!» li responia una usuaria, i continuava «O potser et serveix per pujar l'ego mentre tothom et diu que ets boníssim! Penós». Un altre comentava: «Robant 'memes' dels quals no és l'autor».

Tot i això, també hi ha hagut moltes altres persones que l'han titllat de «crack» o li han demanat que no es preocupi per haver-se quedat sense poder comprar: «Vina al meu hort» , «a la gent se li envà el cap, així tots els 'supers'. Mare meva!!» comentaven altres persones, assegurant-li que no es preocupés i donant-li ànims.


Comentaris

envia el comentari