Girauta es fa viral a les xarxes amb una imatge enmig de la psicosi del coronavirus, amb polèmica inclosa

La imatge ha donat molt sobre què parlar
Girauta s'ha pres amb humor una broma a Twitter | Catalunya Diari

La psicosi pel coronavirus ha fet que molts supermercats hagin quedat arrasats i les xarxes se n'han fet ressò, omplint-se de bromes i 'memes'. Aquest últim ha estat el cas de Juan Carlos Girauta, expolític de ciutadans, qui ha penjat una curiosa imatge que ha tret una rialla a molts dels seus seguidors. En el tuit es pot veure en una imatge editada a Girauta al Mercadona, assegut sobre la nevera de les verdures, que ha quedat buida, i mirant al no-res.

 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Nombroses reaccions

Les reaccions han estat diverses i ja acumula 3.200 retuits i quasi 14.000 m'agrada. Cal dir que fins i tot hi ha hagut polèmica, ja que resulta que la imatge l'ha creada una altra usuària, a qui Girauta no ha citat a la seva publicació i per això l'han acusat de plagi: «Podries citar a qui ho ha fet!» li responia una usuaria, i continuava «O potser et serveix per pujar l'ego mentre tothom et diu que ets boníssim! Penós». Un altre comentava: «Robant 'memes' dels quals no és l'autor».

 

 

 

Tot i això, també hi ha hagut moltes altres persones que l'han titllat de «crack» o li han demanat que no es preocupi per haver-se quedat sense poder comprar: «Vina al meu hort» , «a la gent se li envà el cap, així tots els 'supers'. Mare meva!!» comentaven altres persones, assegurant-li que no es preocupés i donant-li ànims.

 

Més notícies de la categoria Coronavirus