KFC aporta 10 tonelades d'aliments als Bancs d'aliments per la crisi del coronavirus

Així, ajudarà a pal·liar la situació de les persones més desfavorides

KFC en una imatge d'arxiu
KFC ha fet un donatiu astronòmic per combatre la Covid-19 | Cedida

Segons dades de FESBAL (la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments) en l'actualitat atén a més d'1 milió de persones a Espanya que no tenen accés a aliments considerats de primera necessitat. Per això, en el seu constant compromís amb la societat, la cadena de restaurants KFC ha realitzat una donació que equival 10 tones a Espanya per a ajudar a pal·liar la situació de les persones més desfavorides.

Miguel Fernández, Director General de FESBAL, ha assegurat que «estem davant una situació sense precedents per als bancs d'aliments. Una crisi que afecta la societat en el seu conjunt, però que té una incidència encara major entre la població més vulnerable i amb menys recursos».

«Hem hagut de suspendre totes les operacions presencials de recollida d'aliments i s'han deixat de rebre altres donacions tradicionals. Per això, agradem donacions com la de KFC, que ajuden a mantenir les existències en els nostres magatzems».

En el mateix sentit, Miguel Fernández ha afegit que «la col·laboració de KFC ens permet continuar ajudant a 1,1 milions de persones desfavorides, és a dir, unes 310.000 famílies, que aconseguim secundar anualment amb el nostre treball solidari, garantint que tenen cobertes necessitats essencials».

Per part seva, Pablo Calavia, Sènior Communication Màrqueting Manager de KFC Ibèria, ha qualificat el treball de les entitats socials com a essencial en el context actual. A més, ha volgut agrair a tots els bancs d'aliments del país l'esforç que han realitzat per adaptar les seves operacions al context d'alarma actual amb l'objectiu d'assegurar que els voluntaris puguin lliurar menjar de manera segura als quals més el necessiten.

La companyia ha donat 950.000 dòlars a bancs d'aliments de tot el món mentre continua atenent els col·lectius més desfavorits a través del seu programa Harvest, una iniciativa global que compta amb gairebé 30 anys de recorregut i que té com a principal objectiu combatre la fam i la lluita per disminuir el desaprofitament alimentari. A Espanya s'han repartit durant aquest any més de 60.000 menjars als col·lectius més desfavorits.

La campanya #Food4Heroes

A més, KFC continua participant amb la iniciativa #Food4Heroes amb la qual col·labora de manera diària des del passat 23 de març. Fins avui s'han repartit més de 1500 menjars com a agraïment a l'acompliment dels sanitaris i del personal de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, els qui estan fent un treball sense precedents.

D'aquesta forma, KFC vol posar de manifest el seu compromís, a més d'amb els seus empleats, clients i col·laboradors, amb les persones que més el necessiten durant la situació excepcional que viu el país ocasionada pel Covid-19.

«És el moment de pensar i treballar de manera conjunta per a ajudar a la població. A més, volem animar que totes les persones i marques se sumin a col·laborar en la mesura de les seves possibilitats perquè junts, amb el compromís de tots, aconseguirem superar amb èxit la situació actual», va concloure Calavia.


Comentaris

envia el comentari