'Late motiv' es trasllada a un búnquer pel coronavirus

És una mesura de prevenció per evitar aglomeracions de gent al plató

Late Motiv Bunker
El programa de Buenafuente canvia el nom i el decorat | CatalunyaDiari

'Late Motiv', el programa presentat cada nit per Andreu Buenafuente a Movistar+, ha pres la decisió de gravar sense la presència del públic al plató com a mesura de precaució davant l'alerta pel coronavirus. Tot l'equip d'aquest 'late night' s'ha traslladat a un espai més reduït, un búnquer, que durant els propers dies i fins a nou avís es mantindrà com el decorat del programa. El nom d'aquest, fins i tot, s'ha modificat i ha passat a dir-se 'Late Motive Búnker'

Des del Twitter oficial del 'late night' van publicar un vídeo on avisaven de la situació i Buenafuente presentava el nou espai on passarà a gravar-se el programa: «Bona nit, Espanya. La cosa està molt malament», començava dient el reusenc. «No descobreixo res si dic que el món és pres pel pànic amb motiu de la pandèmia, i crec que en aquests moments la nostra obligació és enviar un missatge d'assossec, de tranquil·litat i de calma», afegia mentre de fons una dona cridava «Morirem tots!». 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«És una zona més protegida dins els estudis de Movistar. És una zona tranquil·la, molt a prop del centre de la Terra», explicava el presentador durant la introducció del programa. 

Es vol crear un ambient més íntim

La decisió de gravar el programa dins d'un búnquer no només s'ha pres com a mesura de precaució davant el coronavirus, sinó que s'ha volgut buscar un ambient més acollidor, més íntim, per no trobar a faltar la presència del públic. «Imagina't quina tristesa, el nostre plató habitual, gran com és, però buit. Això és una pena que et mors», va afegir Buenafuente. 

Altres programes també han decidit gravar sense públic

Davant l'alerta pel coronavirus, altres programes de diversos canals de televisió també s'han afegit a aquesta mesura de gravar sense la presència de públic i evitar, d'aquesta manera, les aglomeracions de persones. Alguns d'aquests són 'Operación Triunfo', de La1, 'El programa de Ana Rosa', de Telecinco, 'La resistencia', també de Movistar, i fins i tot 'El Hormiguero', d'Antena3, on Pablo Motos també en feia un comunicat al respecte. 


Comentaris

envia el comentari