Laura, l’espanyola que està atrapada a la Xina pel coronavirus

Moltes ciutats s’han convertit en fantasmes per culpa del virus

El coronavirus d’origen xinès preocupa a escala mundial. La ciutat de Wuhan, epicentre del brot, es manté en quarantena mentre que continuen els controls per evitar una epidèmia per tot el món. Molts ciutadans estan sent repatriats als seus països d’origen, on també estaran un temps en quarantena per comprovar que no són portadors del virus, mentre que molts altres estrangers estan a l’espera de poder ser evacuats.

Desitja tornar a Espanya

Diversos ciutadans espanyols viuen a la Xina i estan preocupats per l’evolució del virus que ja ha afectat gairebé 10.000 persones en 15 països i 213 han mort, tanmateix, ara per ara només han estat evacuats els que viuen més a prop de la ‘zona 0’ i la resta ha d’esperar. Aquest és el cas de Laura, una jove de Madrid que actualment viu al país asiàtic, és ballarina professional i està esperant poder tornar a Espanya, segons ha avançat ‘el Caso’.

En concret, viu a la província de Fujian, situada a uns 730 quilòmetres de Wuhan, la ‘zona 0’ del coronavirus. Tot i estar lluny de la zona més afectada, moltes ciutats del país asiàtic s’han convertit en fantasmes. Així, la situació de Laura és molt complicada, ja que viu en una ciutat en quarantena i deserta, als supermercats hi ha escassetat d’aliments i provoca dificultats al dia a dia.

A més, molts establiments romanen tancats des de fa dies i, fins i tot, s’han registrat enfrontaments entre policies i ciutadans perquè aquests haurien volgut entrar en un edifici deshabitat que podria servir per confinar persones infectades pel virus, segons ha explicat la jove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La raza humana es un crisol,y el que no pueda ver belleza en esto no merece ver el sol. #aroundtheworld

Una publicación compartida por LAURA BIELKA (@laurrfp) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari