Messi envia un important missatge a la població sobre el coronavirus

L'astre argentí se suma a altres esportistes en la seva recomanació

Leo Messi durant l'entrega de la Pilota d'Or, el 2 de desembre de 2019
Messi envia un missatge important sobre el coronavirus | CatalunyaDiari.com

Malgrat l'estat d'alarma decretat per l'executiu de Pedro Sánchez i el confinament a tot el territori català, segons anunciava aquest divendres a última hora el president de la Generalitat, Quim Torra, s'estan repetint alguns comportaments poc recomanables en l'actual context de crisi sanitària. Alguns d'ells, com l'afluència massiva als supermercats per comprar provisions de cara als pròxims dies, han requerit l'actuació dels Mossos d'Esquadra.

Davant d'aquests comportaments, les autoritats han sol·licitat la col·laboració d'alguns dels personatges més influents a les xarxes socials per conscienciar a la població sobre la importància de quedar-se a casa i seguir unes pautes de seguretat per frenar el nombre de contagis. D'aquesta manera, molts influencers i personalitats han fet servir el hashtag 'yomequedoencasa' -o similar- a les seves publicacions.

Leo Messi anima la població a quedar-se a casa

Un d'ells ha estat el futbolista del F.C. Barcelona, Leo Messi, qui a través del seu perfil a Instagram compartia una foto acompanyat dels seus fills i adjuntava el següent missatge: «La salut sempre és el primer. És un moment excepcional i cal seguir les indicacions, tant de les organitzacions sanitàries com de les autoritats públiques. Només així podrem combatre el virus de manera efectiva».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos. La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes. #QuedateEnCasa #StayAtHome

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

D'aquesta manera, l'astre argentí apel·la a la responsabilitat de la ciutadania i se suma a altres esportistes que també han expressat la seva preocupació per la crescuda del nombre de contagis per coronavirus. És el cas de Cristiano Ronaldo, qui fa poc demanava seguir les indicacions de l'OMS i els òrgans de govern.


Comentaris

envia el comentari