Leonardo, el nadó italià de 2 mesos curat de coronavirus

Una notícia que ens dona ànims per suportar la dura situació que estem vivint

Leonardo, el nadó de 2 mesos curat de coronavirus
La cara del petit que ha aconseguit superar el coronavirus | Facebook (Marco Ballarini)

Amb l'arribada de l'epidèmia que està afectant una gran part del món, no parem de rebre males notícies i xifres que ens aterren. I no és per menys. Però, de vegades, hi ha notícies que són com un raig d'esperança davant de tanta foscor, i és a les que hem d'aferrar-nos quan ho veiem tot negre. I, aquesta vegada, el protagonista d'aquesta gran notícia és un nadó que tot just té dos mesos de vida. El seu nom és Leonardo i viu a Corbetta, un poble italià que està a 30 km de Milà.

I és que el petit Leonardo va ser ingressat al tenir febre, un ritme cardíac accelerat i problemes per respirar. Li van fer la prova de la Covid-19 i va donar positiu. Però, després de passar uns dies ingressat a l'hospital, la història ha tingut final feliç, i el petit ja es troba a casa, completament curat.

Leonardo ha guanyat al coronavirus

«Corbetta, donem la benvinguda al petit Leonardo, que acaba de ser donat d'alta de l'hospital, on ha guanyat la batalla contra el coronavirus! Gràcies de tot cor, Leo, gràcies de tot cor als seus pares que mai s'han rendit. Heu portat l'estiu als cors de tots nosaltres!» escrivia a 'Facebook' Marco Ballarini, l'alcalde de la vila del petit, juntament amb una fotografia d'un Leonardo somrient i recuperat.

En la publicació, es poden llegir desenes de comentaris celebrant la recuperació del petit Leonardo. I és que, aquest tipus de notícies ens toquen el cor i fan que tinguem esperança, i no és per menys. Itàlia és un dels països més afectats pel coronavirus, i és el lloc on més morts ha deixat. Una notícia així fa que sigui més fàcil, encara que sigui uns moments, suportar la situació tan difícil que estem vivint. Leonardo ja s'ha convertit en tot un símbol d'esperança per als països que estan lluitant contra la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari