Letícia, sense el seu millor moment de l'any per culpa del coronavirus

El mediàtic esdeveniment no s'ha pogut celebrar per primer cop

La reina Letícia als Premis Princesa de Girona (28-02-2020)
L'actual crisi del coronavirus ha impedit que se celebri la tradicional missa a Palma | GTRES

Sens dubte, la Setmana Santa és una cita molt especial per a la Família Reial, tant és així que tots els 12 d'abril viatjaven fins a Mallorca per a acudir a la tradicional missa de Pasqua a la catedral de Palma. Una cita molt especial, i és que nombroses cares de la Casa Reial es deixaven veure en aquesta dada assenyalada any rere any. 

Adeu a les esperades imatges de Palma de Mallorca

Tot això queda al passat. Enguany, de la mateixa manera que la resta d'espanyols, els Borbons també s'han quedat confinats a casa seva, de manera que aquest any no hem pogut veure l'evolució dels membres de la Família Reial davant les càmeres.

Un dels personatges que tradicionalment més ha cridat l'atenció ha estat la reina Letícia. L'experiodista va acudir per primera vegada a Palma el 2004, poc abans de casar-se. En aquell moment es va mostrar tímida, tot i comptar amb el suport de les seves cunyades i els seus sogres. 

Letícia es va mantenir el segon pla durant molt de temps

El 2005, 2006, 2008 l'actual reina d'Espanya es mantenia encara en un segon pla, sempre a la banda del seu marit i disposada a donar la imatge d'una dona exemplar. El 2007, Letizia Ortiz va declinar assistir a la missa de Palma, ja que estava embarassada de la infanta Sofia.

El 2009 es va produir el gran canvi. Amb la infanta Cristina i Urdangarin fora de país i amb Jaime de Marichalar i la infanta Helena separats, Letícia adquiria una posició més protagonista. Durant aquesta Setmana Santa, només acudien a la tradicional missa de Pasqua, els reis emèrits, la reina Letícia, el rei Felip i les filles de tots dos.

El punt d'inflexió: el conflicte amb la reina Sofia

A partir del 2009 les baixes eren constants, sent especialment reiteratives la del rei emèrit i la de la infanta Helena. El 2015 acudia, per primera vegada, a la missa com a reina d'Espanya i el 2018, va viure un dels seus moments més dramàtics com a reina després d'enfrontar públicament amb la mare del seu marit per evitar que es fotografiés amb les seves netes. Un moment pel qual va rebre crítiques de tota mena.


Comentaris

envia el comentari