La decisió que acaba de prendre Lidl per lluitar contra el coronavirus

Amb aquesta mesura es vol ajudar a un dels col·lectius més desprotegits de la ciutat

Voluntaris de la Creu Roja repartint aliments el 25 de març del 2020
Lidl col·laborarà amb la Creu Roja per donar aliments a les persones grans | Cedida

La cadena de supermercats Lidl repartirà 100.000 quilograms d'alimentsa través de Creu Roja a més de 8.000 persones grans davant l'estat d'alarma decretat per a frenar l'expansió del coronavirus i protegir així un dels col·lectius més desprotegits de la societat, segons ha informat en un comunicat.

D'aquesta forma, l'ensenya distribuirà aliments en les dues zones geogràfiques amb més persones en aquesta situació, com són Madrid i Catalunya. Seran els propis voluntaris i voluntàries de Creu Roja els que es desplacin a cada domicili per a lliurar els productes.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ajudar a un dels col·lectius més vulnerables

Aquesta acció busca atendre persones majors que viuen soles i en situació de necessitat al no tenir familiars que puguin atendre-les, o que pel seu estat de salut no puguin sortir a comprar. D'aquesta forma, entre els productes que es lliuraran a aquest col·lectiu es troben conserves de peix i de verdura, oli, llet, brou en 'brick', pasta i tomàquet fregit.

Aquesta acció s'emmarca en la política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Lidl, que des de fa anys col·labora amb més de 40 entitats socials i ONG en projectes que contribueixen a millorar les condicions de vida dels col·lectius més necessitats.


Comentaris

envia el comentari