Es fa passar per policia per robar un avi amb l'excusa de fer-li la compra a Barcelona

L'arrestat va sostreure objectes de valor del seu habitatge

Un Mosso d'Esquadra en un control a Barcelona el 24 de març de 2020
Gairebé 10.000 contagiats per coronavirus a Catalunya | Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que es va fer passar per policia per tal de poder robar una persona gran amb l'excusa d'ajudar-la a portar la compra al seu domicili a l'Hospitalet de Llobregat. La policia catalana ha informat que l'arrestat va sostreure objectes de valor del seu habitatge i, afortunadament, va ser enxampat in fraganti.

Quasi 9.000 denúncies per incomplir l'estat d'alarma

La Guàrdia Urbana i els Mossos han interposat 8.921 denúncies a persones per no respectar el decret d'estat d'alarma i han fet 19.127 avisos, des de l'inici de la crisi sanitària. En el cas de locals i establiments, 621 avisos i s'han aixecat 106 actes d'inspecció.

En l'àmbit de transport públic, aquest matí en hora punta (7 hores) hi ha hagut un descens del -67% en les validacions al metro. Aquesta davallada s'ha incrementat amb el pas de les hores i s'ha acabat situant en el -86% a les 9 hores. Durant dimarts el passatge es va reduir en un -89% a la xarxa de metro i en un -93% a la xarxa d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).


Comentaris

envia el comentari