La llista de famosos que s'han infectat amb coronavirus

La gran majoria de celebritats espanyoles que han assegurat estar infectats són polítics

Roda de premsa telemàtica del president de la Generalitat, Quim Torra, sobre el coronavirus el 15 de març del 2020
Entre els contagiats confirmats hi ha el president de la Generalitat, Quim Torra | Cedida

El coronavirus ha posat a Espanya en una situació que mai s'havia contemplat, un estat d'emergència sense precedents. Són moltes les celebritats espanyoles que han donat positiu per aquest virus que està afectant tot el planeta. Un dels sectors més afectat és el polític. A continuació us mostrem les celebritats que de moment han confirmat estar contagiats.

Begoña Gómez

La dona de Pedro Sánchez, Begoña Gómez, va donar positiu per coronavirus el dissabte 14 de març, segons va anunciar Moncloa en un comunicat. El seu estat de salut és bo, igual que el del president que, malgrat donar negatiu en la prova, es manté aïllat de la seva dona i seguint en tot moment les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries.

Begoña, de 45 anys, va estar en la manifestació del 8 de març a Madrid, en contacte amb altres polítiques i membres del govern, com Irene Montero, qui també va donar positiu. Aquí és on van poder contagiar-se.

Irene Montero  

La ministra d'Igualtat, després de desenvolupar els símptomes i realitzar-se la prova, va començar la quarantena en el seu domicili de Galapagar, que comparteix amb Pablo Iglesias, vicepresident del govern, i els tres fills que tenen en comú. Montero, de 32 anys, va donar positiu en la prova. El líder de Podemos, però, va donar negatiu.

Isabel Díaz Ayuso

La presidenta de la Comunitat de Madrid també ha donat positiu després d'haver-se sotmès a la prova per tenir diversos símptomes relacionats amb el coronavirus. Ayuso es troba confinada a casa i treballa des d'allí.

  

Ortega Smith

Javier Ortega Smith va ser un dels primers polítics que va donar positiu. El diputat de VOX va confirmar la notícia el dimarts 10 de març, l'endemà passat de l'acte polític del partit a Vistalegre. El secretari general de VOX està confinat al seu domicili.

  

Santiago Abascal

El líder de VOX va donar positiu en les proves, que es va realitzar després del primer cas en el seu partit, el d'Ortega Smith. Abascal va compartir moltes hores al costat del seu company de partit, motiu pel qual ha pogut ser contagiat per ell. Abascal treballa des del seu domicili sense cap mena de problemes, ja que la seva situació és lleu.

Quim Torra

El coronavirus no sols ha afectat l'esfera política del govern sinó que també ha afectat regions autonòmiques com Catalunya on es troba el president català, Quim Torra, que també ha donat positiu després de tenir molts símptomes relacionats amb el coronavirus. Pere Aragonès, el vicepresident de Catalunya, també ha donat positiu.

Ana Pastor

El cas de la vicepresidenta segona del Congrés dels Diputats és bastant curiós, ja que el dimecres 11 de març va anunciar que havia donat positiu en les proves del Covid-19, i tan sols tres dies després ja es trobava en perfecte estat. De moment continua treballant des de casa, sense febre ni símptomes.

Pedro J. Ramírez

El director de 'El Español' va entrar en quarantena aquest diumenge després de desenvolupar símptomes compatibles amb el coronavirus. Ell mateix ho va anunciar en xarxes socials. L'exmarit de Ágatha Ruiz de la Prada es troba teletreballant des de la seva casa.


Comentaris

envia el comentari