URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

El súmmum del coronavirus: Lloguen gossos per poder sortir a passejar

Alguns han trobat en el confinament la clau per aconseguir uns ingressos extra

Una dona passejant el gos a Madrid durant el confinament pel coronavirus el 15 de març de 2020
Alguns han trobat en el confinament la clau per aconseguir uns ingressos extra | Catalunya Diari

La crisi del coronavirus manté el país en una situació insòlita. Decretat l'Estat d'Alerta, els ciutadans han de quedar-se a casa per frenar l'expansió del virus. Només es pot sortir al carrer per comprar productes de primera necessitat, com aliments o medicaments, per cuidar menors o persones dependents, per treballar, en els casos en què es considera indispensable i, individualment, per passejar el gos.

Ja va quedar palès amb els robatoris de mascaretes en hospitals només començar el brot que hi ha qui veu en la pandèmia una sortida econòmica, una oportunitat única de fer negoci

Pedro Sánchez avançava, en decretar l'Estat d'Alerta, que es podria sortir a passejar el gos si es té un animal domèstic a casa. Una passejada breu i individual, ara més cobdiciada que mai. Alguns ho saben i no han perdut el temps: en només 24 hores, pàgines com 'Mil anuncios' o 'Wallapop' i les xarxes s'han omplert de polèmics anuncis de lloguer de mascotes. Moltes persones ofereixen els seus gossos a d'altres que vulguin evadir-se del confinament i sortir dels seus domicilis a fer una passejada.

D'un a 25 euros per passejada

«L'Estat d'alerta ens permet passejar les nostres mascotes. A mi em fa mandra, així que si algú té ganes de sortir a fer un tomb, li llogo el meu gos perquè tingui permís», escriu un usuari en un dels portals.

D'altres van més enllà i ofereixen directament un 'catàleg' de gossos, de totes mides, a 25 euros la passejada: «Vols sortir de casa i que no et multin per no fer la quarantena? Disposem de gossos per passejar per un mòdic preu de 25 euros la passejada. No dubtis en trucar, tenim gossos grans, mitjans i petits». Twitter està també replet d'aquests reclams, que portaran cua. 


Comentaris

envia el comentari